Overnachten Krakau

Overnachten in Krakau


Goedkope hotels boeken in Polen

Krakau is goed bereikbaar vanuit Nederland en dagelijks gaan er wel vluchten naar de stad. In een kleine twee uur vlieg je naar Luchthaven Kraków-Balice welke tegen de stad aan ligt. Vanaf het vliegveld kun je rechtstreeks met de trein, bus of taxi naar het centrum van de stad.

Tijdens je meerdaagse citytrip is het uiteraard belangrijk dat je een goede plek hebt voor een overnachting. Krakau is een grote stad met veel hotels, hostels en appartementen. Wanneer je voor het eerst naar deze stad gaat is het aan te raden om een verblijf te boeken vlakbij het centrum. Wanneer je de kaart van Krakau bekijkt zie je dat het centrum overzichtelijk is ingedeeld.

Hotel Krakau

Appartement of hotel in Krakau

Wie naar Krakau gaat heeft natuurlijk een verblijfsaccommodatie nodig voor tijdens de stedentrip. In Krakau kun je zowel gemakkelijk een hotel als appartement boeken via de bekende boekingssites. Wil je wat meer vrijheid en zelf bijvoorbeeld ontbijt regelen kan een appartement een goede optie zijn, voor alle gemakken uiteraard een hotel.

Of je nu week, midweek of lang weekend komt, de stad heeft voldoende opties tot verblijf. Gebruik de filters van de boekingssite om tot je gewenste kenmerken te komen. Denk hierbij aan handige filters als bijvoorbeeld gratis WiFi, 24-uursreceptie, hotels en de afstand tot het centrum. Zoek en boek je verblijf gemakkelijk en snel via Booking.com.

Goede locatie verblijf Krakau

De groene rand om het centrum is het stadspark. Wanneer je een verblijf in het centrum of rondom de rand van het stadspark boekt heb je een goede uitgangspositie om de stad te ontdekken. Wanneer je een reservering maakt voor een accommodatie op 5 a 10 minuten loopafstand van de lakenhal Sukiennice zit je qua afstand wel goed. Een hotel of appartement iets ten oosten van het centrum kan interessant zijn, daarmee kun je a qua loopafstand gunstig liggen voor het centrum, de oude stad en de voormalig Joodse getto.

Booking.com