Uitgaan Krakau

Ontdek de historische stad Nowy Sącz


Combineer je bezoek aan Krakau met een dagje naar het zuiden

Tijdens een stedentrip naar Krakau is een uitstapje naar Nowy Sącz een waardevolle toevoeging. Gelegen op ongeveer 100 kilometer van Krakau, biedt Nowy Sącz een charmante mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Verken het schilderachtige oude stadsplein met zijn kleurrijke gebouwen en gezellige cafés. Bezoek het historische stadhuis en bewonder de prachtige architectuur van de omliggende gebouwen. Neem de tijd om het Pieniny-gebergte te verkennen, dat in de buurt ligt en bekend staat om zijn adembenemende landschappen en mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

Vergeet niet te genieten van lokale specialiteiten in een van de vele restaurants, en maak kennis met de gastvrije sfeer van deze sfeervolle stad voordat je terugkeert naar Krakau voor verdere verkenning. Met zijn ontspannen sfeer en rijke geschiedenis voegt Nowy Sącz een extra dimensie toe aan je stedentrip naar Krakau.

Nowy Sącz bezoeken
Bezoek Nowy Sącz

Wat maakt een bezoek aan Nowy Sącz bijzonder

Een bezoek aan Nowy Sącz is bijzonder vanwege verschillende aspecten:

Kortom, een bezoek aan Nowy Sącz biedt een unieke combinatie van geschiedenis, cultuur, natuur en authenticiteit, waardoor het een bijzondere bestemming is tijdens je stedentrip naar Krakau.

Impressie Nowy Sącz

Nowy Sącz ontdekken
Nowy Sącz bekijken
Nowy Sącz stad
Nowy Sącz stedentrip
Nowy Sącz toerisme
Nowy Sącz reis
Nowy Sącz dagje

Meer informatie