foto

Veilig stedentrip naar Krakau


Zonder zorgen afreizen naar Polen

Polen is voor veel Nederlands een nieuwe bestemming als land welke qua ligging wat meer in het Oosten van Europa te vinden is. Als nieuwe of onbekende bestemming kan dit uiteraard spannend zijn bij het voorbereiden van de stedentrip. Krakau is een grote en populaire toeristische bestemming voor een stedentrip. De stad wordt jaarlijks bezocht door veel toeristen uit allerlei landen uit Europa. Krakau is een oude stad met veel moderne faciliteiten en een goed openbaar vervoer netwerk. De stad is qua veiligheid te vergelijken met andere grote toeristische steden in Europa. De stad heeft ook veel studenten en relatief druk straatbeeld. Zeker het centrum is van vroeg tot laat druk met toeristen en studenten.

Stedentrip van het jaar

Krakau is een populaire bestemming en is niet voor niets ook meerdere keren uitgeroepen tot stedentrip van het jaar door Zoover. Polen is een land in economische groei welke wat veel te bieden heeft voor toeristen.

Het reisadvies van Nederland Werelwijd is normaliteit ook gewoon groen.

Wel en niet doen in Polen

De cultuur en wetgeving in Polen en Krakau is net iets anders dan dat we hebben in Nederland. Hier onder enkele handige tips of do's en dont's om de stedentrip nog makkelijker te maken.

Meer informatie