Uitgaan Krakau

Uitgaan in Krakau


Op stap in het nachtleven van de stad

Krakau is een echte studentenstad waar elk moment van de dag wel wat te beleven is. In de avond zijn er volop clubs, cafés, terrasjes of andere gelegenheden te vinden voor een drankje,dansje of live muziek. In en rondom het centrum zijn diverse leuke en gezellige straatjes te ontdekken als Jagiellońska, Mały Rynek of uiteraard rondom Rynek Główny. De Grote Markt midden heeft gezellig uitgaansgelegenheden en ook de oude wijk Kazimierz heeft veel te bieden.

Net als in andere toeristische steden zijn er werknemers van clubs die op straat bezoekers proberen te werven. Ga hier voorzichtig mee om, ook om oplichtingspraktijken te voorkomen en met een portemonnee zonder geld op straat te eindigen. Krakau is net zo veilig als elke andere grote stad en zeker in het toeristisch centrum kun je zonder problemen genieten van een avond uit.

Op zoek naar een leuke lokale Poolse ervaring, drink dan een wodka in één van de wodkabars in de stad.

Uitgaan Krakau

Avond in Krakau

Krakau is een drukke en grote stad met veel toeristen en studenten en waar veel te beleven is. In het weekend en in de avonden zijn de lokale restaurants, clubs, cafe's en andere gelegenheden goed bezocht. Bekende uitgaansgelegenheden in Krakau zijn onder andere de Shine Club Kraków, RIN music club en Shakers Club. Veelal wordt er ook Engels gesproken en kun je er met je bankkaart betalen. Het is altijd aanbevolen om iets van contant geld op zak te hebben.

Wanneer het mooi weer is kun je ook van een drankje genieten aan de Wisła, het Forum Przestrzenie is dan een fijne locatie om te ontspannen tussen de lokale bevolking van Krakau.

Meer informatie